آيا آرژنين در کاهش علائم آنژين و کاهش پرفشاري خون و انفارکتوس قل

ساخت وبلاگ

 سلامت قلب ، قلب سئوال:

آیا آرژنین در کاهش علائم آنژین و کاهش پرفشاری خون و انفارکتوس قلبی   موثر است؟   

آنژین: احتمالا موثر

مصرف ال آرژنین خوراکی به نظر میرسد باعث کاهش علائم آنژین و بهبود تولرانس ورزش و کیفیت زندگی بیماران دچار آنژین کلاس دو و سه و چهار میشود.

برخی بیماران دچار آنژین کلاس چهار که حملات مکرر علی رغم استراحت و درمانهای استاندارد ضد آنژین داشتند، ممکن است همچنین از مصرف آرژنین نیز سود ببرند.

بااین حال، به نظر میرسد که آرژنین نمی تواند باعث بهبود میزان واقعی اتساع عروق خونی و یا افزایش معنادار گردش و جریان نیتریک اکساید شود. همچنین ترکیب آن ( 6گرم روزانه) با ده تزریق فاکتور رشد اندوتلیال عروقی   ( VEGF ) به مدت سه ماه در بیماران دچار بیماری عروق کرونر، شدت آنژین را کاهش نداد

انفوزیون محلول آرژنین 10% باعث بهبود ظرفیت ورزش در بیماران دچار آنژین پایدار در مقایسه با پلاسبو نشد

 پرفشاری خون:    احتمالا موثر

برخی شواهد بالینی اولیه پیشنهاد کردند که ارژنین خوراکی میتواند بطور متوسط باعث کاهش فشارخون سیستولی و دیاستولی در افراد سالم و بیماران دچار پرفشاری خون ریوی و افراد دچار پرفشاری خون خفیف با یا بدون دیابت نوع دو شود؛ دوز خوراکی بکاررفته، 4 الی 24 گرم روزانه به مدت 2 الی 24 هفته استفاده شد.

ال آرژنین به نظر میرسد که اثرات افزایشی در اتساع عروق خونی در ترکیب با داروهای مهارکننده انزیم   ( ACE ) و نیتراتها ازجمله ایزوسورباید مونونیترات در درمان پرفشاری خون دارد.  

به نظر میرسد انفوزیون آن باعث کاهش فشارخون در بیماران دچار پرفشاری خون می شود؛ انفوزیون آن باعث کاهش فشار سیستولی تا 16.6% و کاهش فشار دیاستولی تا 11% در بیماران دچار پرفشاری خون اولیه خفیف تا متوسط در مقایسه با انفوزیون.   D-گلوکز میشود

همچنین انفوزیون آرژنین با دوز 500 میلیگرم بر کیلوگرم در طی 30دقیقه،باعث کاهش فشارخون میانگین در بیماران پرفشارخون خفیف و افراد با فشارخون نرمال شد.

 انفارکتوس قلبی:   احتمالا غیرموثر

بیمارانی که دچار انفارکتوس قلبی بودند، آرژنین تا 3 گرم سه بار در روز به مدت شش ماه تجویز شد: تجویز آن به نظر میرسد باعث کاهش سفتی و سختی عروق خونی و یا افزایش کسرتخلیه بطنی نشد.

اگرچه قاطعانه مشاهده نشده است ولی یک نگرانی در مورد مصرف طولانی مدت آن ممکن است دیده شود و آن افزایش میزان مرگ ومیر ( مورتالیته) و بدترشدن پیامدهای بیماری در بیماران دچار انفارکتوس قلبی هست.

همچنین مطالعات جمعیتی پیشنهاد کردند که مصرف آرژنین باعث کاهش در حوادث عروق کرونری حاد از جمله انفارکتوس میوکارد نمی شود وهمچنین مرگ ومیر ناشی از بیماریهای عروق کرونر را در این بیماران کاهش نمی دهد.

درنهایت توصیه ما براین است که بیماران دچار انفارکتوس قلبی اخیر، مکملهای ال آرژنین را مصرف نکنند.

Natural Medicine Comprehensive Database 2017.


??پيشگيري ازکم خوني فقر آ...
ما را در سایت ??پيشگيري ازکم خوني فقر آ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3salimidrc بازدید : 212 تاريخ : جمعه 12 خرداد 1396 ساعت: 11:57