تجويز آنتي بيوتيك ها در شيردهي

ساخت وبلاگ

نتيجه تصويري براي آنتي بيوتيكها شيردهيتجويز آنتي بيوتيك ها در شيردهي


سفالوسپورين ها، پنيسيلين ها و ماکروليدها در دوران شيردهي قابل استفاده هستند.  


تتراسيکلين ها غلظت بالايي در شير مادر ايجاد مي کنند اما سطح سرمي اين دسته در کودکاني که از شير مادر تغذيه مي کنند خيلي پايين است و احتمالاً علت آن شلات شدن تتراسيکلين ها با کلسيم موجود در شير مادر است لذا در انتخاب اين دسته دارويي براي خانم شيرده مزايا و خطرات استفاده از آنها در نظر گرفته مي شود.



کليندامايسين وارد شير مي شود و به واسطه ي عوارض جانبي جدي ناشي از اين دارو شرکت سازنده توصيه مي کند از اين دارو در دوران شيردهي استفاده نشود.



فلوروکينولون ها در دوران شيردهي به عنوان خط اول درمان انتخاب نمي شوند اما در صورت نياز مادر به اين داروها احتمال خطر براي نوزادي که از شير تغذيه مي کند کم خواهد بود.



کوتريموکسازول در مادران شيردهي که کودک آنها کمتر از 2 ماه سن دارند خطر کرنيکتروس را در کودک افزايش مي دهد لذا مصرف آن در اين بيماران ممنوع است اما اگر سن کودک بيشتر از 2 ماه باشد مي توان از کوتريموکسازول استفاده کرد.



برخي متخصصين توصيه مي کنند در مواردي که مترونيدازول به صورت تک دوز استفاده مي شود 12 تا 24 ساعت شيردهي انجام نشود اما در مواردي که از رژيم 400 ميلي گرم يا کمتر3 بار در روز استفاده مي شود شيردهي منعي ندارد.   CDC توصيه مي کند  


تا 3 روز پس از آخرين دوز تينيدازول شيردهي انجام نشود.



??UpToDate, 2017


??Drugs in Pregnancy and Lactation, Briggs; 10th ed.

??پيشگيري ازکم خوني فقر آ...
ما را در سایت ??پيشگيري ازکم خوني فقر آ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3salimidrc بازدید : 168 تاريخ : سه شنبه 26 بهمن 1395 ساعت: 15:13